HATAY / KIRIKHAN - Şehit Gülşah Güler İlkokulu

Şehit Gülşah Güler İlkokulu

Yeni Mah. Dede Korkut Sk. 31440 Kırıkhan/Hatay
Vizyon
İstiyoruz ki;Şehit Gülşah Güler İlkokulu hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi sağlamaktır.
Misyon
Kırıkhan Şehit Gülşah Güler İlkokulu Olarak Misyonumuz; Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz 2014-2015 ve 2017-2018 Eğitim Öğretim Yıllarında Olmak Üzere İki Defa Beyaz Bayrak Ödülüne Hak Kazanmıştır. Okulumuz EKO-OKULLAR Projesi Kapsamında Hatay´da Yeşil Bayrak Kazanan Tek Kamu Okuludur. 26 Mayıs 2018 Tarihinde Ankara´da Yeşil Bayrak ve Plaket Okul Müdürü ve Müdür Yardımcımıza Törenle Teslim Edilmiştir.
Öğretim Şekli :İKİLİ
KALÖRİFER
DOLMUŞ YOLU ÜZERİNDEDİR.
TAŞIMALI EĞİTİM YOKTUR.
ŞEHİR MERKEZİNDEDİR.
İL MERKEZİNE 38 KM UZAKLIKTA OLUP İLÇE MERKEZİNDEDİR.
Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Kursu açılmaktadır.
Okulumuzda Etkili ve Hızlı Okuma Kursu açılmaktadır.
Proje Çalışmaları
BEYEAZ BAYRAK PROJESİ ECO-OKUL PROJESİ(Yeşil Bayrak) TAP ATIK PİL TOPLAMA PROJESİ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ OKULUM TEMİZ PROJESİ